Plan de afacere finantare STAT

Detalii planuri de afacere cu finantare de la stat

/Plan de afacere finantare STAT

PLANURI DE AFACERE CU FINANTARE DE LA STAT 2017

Statul român sprijină dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii din România prin intermediul unor programe implementate la nivel naţional de către Agenţia pentru implementarea proiectelor şi programelor pentru IMM-uri. Deşi nu putem vorbi de un efort semnificativ din partea statului român, acesta este însă unul de luat în seamă, mai ales în cazul în care doreşti să deschizi sau să-ţi dezvolţi propria afacere. Mai jos ai denumirea principalelor programe şi dar şi avantajele pe care acestea ţi le aduc. Dacă vrei să aflii mai multe detalii, doar accesează fiecare program în parte separat.

Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata

Dacă ai o afacere în comerţ, poţi primi până la 250.000 de lei, ce reprezintă o contribuţie de până la 80% din partea statului. Tu nu mai trebuie să vii decât cu incă 10%.

CITESTE MAI MULT

Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului la finantarea STARTUP NATION

Programul STARTUP NATION oferă SRL-urilor sau SRL-D-urilor infiintate dupa 1 februarie 2017 un ajutor financiar nerambursabil de până la 200.000 de lei. Banii fiind mai mulţi, planul de afaceri devine deja unul complex.

CITESTE MAI MULT

Programul national multianual pentru microindustrializare

Programul Microindustrializare îţi permite să primeşti 500.000 de lei ajutor financiar nerambursabil. Tot ce trebuie să faci este să ai o firma mai veche de 2 ani şi să îţi pregăteşti un plan de afaceri performant intr-unul din codurile CAEN eligibile.

CITESTE MAI MULT

Alte programe DIMMMAT

Ajutorul statului roman nu se opreste aici. Mai exista multe alte programe de care puteti beneficia. Mai mult informatii apasand pe butonul de mai jos.

CITESTE MAI MULT

PLANURI DE AFACERE CU FINANTARE DE LA STAT CARE NU MAI SUNT DE ACTUALITATE

Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri – SRL-D

Programul SRL-D îţi permite să primeşti 10.000 de euro ajutor financiar nerambursabil. Tot ce trebuie să faci este să ai un SRL-D şi să îţi pregăteşti un plan de afaceri performant.

CITESTE MAI MULT

Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului la finantarea START

Programul START oferă SRL-urilor sau SRL-D-urilor nu mai vechi de 2 ani un ajutor financiar nerambursabil de până la 100.000 de lei. Banii fiind mai mulţi, planul de afaceri devine deja unul foarte complex.

CITESTE MAI MULT

Programul national multianual de infiintare si dezvoltare de incubatoare tehnologice si de afaceri

Dacă vrei să-ţi deschizi o afacere sau ai una mai tânără de 2 ani, statul român îţi dă un sediu de lucru, 20.000 de lei pentru cheltuieli iniţiale şi în plus îţi oferă şi consultanţă managerială gratuită în valoare de 5000 de lei.

CITESTE MAI MULT

Programul national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.

Eşti femeie şi conduci deja o afacere? Atunci vino să cunoşti multe alte femei ca tine, intreprinzătoare, fii un mentor pentru alte femei ce vor să-şi dezvolte propria lor afacere sau obţine chiar tu sfaturi preţioase de la femei de succes.

CITESTE MAI MULT

Ajutoare de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii

Ai un IMM si vrei sa-ti dezvolti afacerea prin realizarea unor investitii mari, de pana la 100.000 de euro? Statul iti deconteaza integral investitiile.

CITESTE MAI MULT

Programul national multianual pentru infiintarea si dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii in mediul rural

Destinat activitatilor din mediul rural, programul ofera pana la 50.000 de lei pentru realizarea investitilor.

CITESTE MAI MULT

Programul national multianual pentru infiintarea si dezvoltarea microintreprinderilor din sfera economiei sociale

Programul de Economie Sociala ajuta proprietarii defavorizati de companii sa obtina finantarea de care au nevoie pentru a creste o afacere.

CITESTE MAI MULT
Dacă ai întrebări sau nelămuriri, poţi oricând să ne contactezi prin metodele prezente pe pagina de Contact.

6 Comments

  1. Morosan Filaret 2 aprilie 2016 at 13:07 - Reply

    Buna ziua,am virsta de 55 ani,as vrea sa demarez o activitate particulara in domeniul constructii.Ma incadrez intr-un program de finantare avind in vedere virsta? Va multumesc.

    • admin 3 aprilie 2016 at 10:00 - Reply

      Nu are importanta varsta.

  2. anamaria 22 iulie 2015 at 11:22 - Reply

    cand este estimata lansarea proiectelor cu finantare nerambursabila?

    • admin 23 iulie 2015 at 9:47 - Reply

      Care dintre ele?

  3. savulescu elena 12 martie 2015 at 20:03 - Reply

    Bună seara ,am înființat o firma SRL-D,am ca obiect de activitate producția de apa și băuturi răcoritoare necarbogazoase nealcoolice,m-am înscris deja în programul pentru SRL-D,mai pot beneficia și de alt programul gen PROGRAMUL START??Multumesc

    • admin 13 martie 2015 at 8:57 - Reply

      Da

Leave A Comment

Informatii necesare

Ce activitate faceti sau doriti sa intreprindeti? Daca se poate cat mai specific, eventual cu furnizarea unui cod CAEN (acesta din urma este in final elementul cheie care determina daca o activitate e eligibila sau nu).

Unde doriti sa implementati proiectul?

Pentru ce aveti nevoie de bani? Care sunt cheltuielile la care v-ati ganditi, cel putin in mare? Ne intereseaza cat de cat detaliate si cu valori numerice, de preferat in LEI fara TVA. Acestea e al doilea cel mai important criteriu de eligibilitate, care determina daca puteti obtine finantare sau nu. Mai mult, daca ne furnizati o lista de cheltuieli detaliata, noi putem sa identificam si alte surse de finantare pentru dumneavoastra, poate chiar mai bune decat cele pe care le-ati gasit dumneavoastra.

Care este contributia proprie cu care sunteti dispus sa veniti in implementarea proiectului. Atentie insa, chiar si in proiectele in care contributia proprie este zero, tot este nevoie de bani pentru cheltuieli neeligibile, neprevazute sau eventual de acoperit TVA-ul. Asadar, de cati bani dispuneti ca sa implementati proiectul?

Cand doriti sa implementati proiectul? Peste o luna? Peste 6 luni? Peste 1 an?

– Ce numar de telefon aveti? De cele mai multe ori, discutia despre o finantare, cel putin preliminara, este una destul de complexa si interactiva, astfel incat, telefonul este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a lamuri aspectele initiale.

– Nu in cele din urma, ati citit informatiile existe pe site deja? Acesta e gandit sa ofere oamenilor interesati raspunsul la cele mai importante intrebari. Lucram din greu sa oferim pe el cele mai noi si importante informatii, iar lectura lui va ofera nu doar raspunsul la intrebarile pe care le aveti, dar si la intrebarile pe care inca nu stiati ca le aveti.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

×
Reguli privind comentariile

Noi cei de la planul-de-afaceri.ro lucram zilnic din greu sa asiguram vizitatorii site-ului ca au la dispozitie cele mai noi si corecte informatii. Site-ul este gandit sa ofere un acces facil la acestea, pentru ca dorim sa nu le pierdem timpul vizitatorilor. Reciproca e valabila insa, asa ca, inainte de a posta un comentariu, asigura-te de urmatoarele lucruri:

Raspunsul la intrebarea ta nu se afla deja pe site. Daca pui o intrebare la care s-a mai raspuns deja, cel mai probabil nu ti se va raspunde. Site-ul este unul usor de citit si intr-o ora probabil poti sa-l parcurgi pe tot. Consideram ca nu este o investitie de timp foarte mare, mai ales comparativ cu zecile, poate sutele de ore pe care noi le petrecem sa intretinem acest site.

Fii specific atunci cand pui intrebarile. Daca sunt prea generale, nu putem sa dam un raspuns exact.

Asigura-te ca ai postat la articolul corespunzator. De asemenea, daca pui o intrebare care nu are legatura cu articolul, nu ti se va raspunde.

– Daca vrei sa obtii finantare si ai nevoie de consultanta, cel mai rapid insa este sa ne suni direct folosind numerele de telefon de la contact.

Am introdus aceste reguli, de bun simt o mare parte din ele, pentru ca incercam sa mentinem acest site usor de parcurs si o sursa importanta de informatii (gratuite) pentru cei interesati de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri. Daca am aproba si raspunde la toate comentariile, nu doar ca ne-ar consuma o mare parte din timp, dar ar face si site-ul foarte greu de parcurs, mai ales pentru cei care sunt cu adevarat interesati si carora le-am pierde timpul cand vor parcurge acelasi intrebari puse de zeci de ori.

×