Contact

/Contact

Mai ai intrebări la care nu ai aflat încă răspunsul? Eşti interesat de o ofertă de preţ în ceea ce priveşte realizarea unui plan de afaceri? Sau doar vrei să afli mai multe detalii? Iata ce trebuie sa faci:

 • Fii sigur ca ai parcurs majoritatea articolelor ajutatoare de pe blog-ul nostru.
 • Nu uita sa parcurgi serialul nostru cu 20 de episoade despre cum poti aplica la o finantare nerambursabila.
 • Trimite-ne un mail pe office@planul-de-afaceri.ro care sa contina raspunsul la urmatoarele 5 intrebari:
  • De ce vrei sa faci afacerea la care te-ai gandit?
  • Care sunt cheltuielile pe care estimezi ca le vei avea in urmatoarele 12 luni de activitate?
  • Cat si ce cheltuieli de mai sus poti asigura din sursele tale?
  • Cum arata o analiza SWOT a afacerii tale?
  • Care ar fi avantajele afacerii tale pentru care clientii te-ar alege pe tine si nu pe concurentii tai?
 • ATENTIE! Raspunsurile trebuie sa aiba impreuna cel putin 400 de cuvinte. Orice email trimis in vederea inceperii unei colaborari va trebui sa contina aceste informatii in forma solicitata, alfel nu va primi un raspuns. Am ales sa actionam in acest mod din mai multe motive:
  • In primul rand, reprezinta pentru tine un important pas in a-ti conceptualiza un mini plan de actiune pentru demersurile programate. Este un exercitiu care te ajuta sa-ti faci o idee mai buna asupra activitatii pe care vrei sa o demarezi.
  • In al doilea rand, ne oferi un set minim de informatii pe care oricum ti le-am fi cerut pentru a identifica pentru tine cea mai buna solutie de finantare nerambursabila.
  • Nu in ultimul rand, este o modalitate excelenta pentru a ne selecta clientii. Intreprinzatorii performanti sunt muncitori, stiu ce vor sa faca si pot sa-si puna pe hartie mare parte din ideile pe care le au. Iar noi vrem sa-i sprijinim in performanta. Pentru ca cei mai buni vor sa lucreze cu cei mai buni.

Daca insa vrei să ne propui o colaborare ori poate să te alături echipei CILV Consulting, poti folosi adresa de email afisata langa acest text, avand grija totusi sa denumesti subiectul mailului corepunzator.

Nu ai găsit ceva pe site-ul nostru o informaţie de care aveai nevoie sau doar ai câteva sugestii de imbunătăţire? Anunţă-ne şi vom face site-ul mai bun pentru tine.
Ai fost deja clientul nostru şi vrei să laşi un testimonial? Contactează-ne pe email pentru a apărea pe pagina dedicată sau foloseşte conturile noastre de LinkedIn, Google+, Facebook sau Blogul nostru.

Informatii necesare

Ce activitate faceti sau doriti sa intreprindeti? Daca se poate cat mai specific, eventual cu furnizarea unui cod CAEN (acesta din urma este in final elementul cheie care determina daca o activitate e eligibila sau nu).

Unde doriti sa implementati proiectul?

Pentru ce aveti nevoie de bani? Care sunt cheltuielile la care v-ati ganditi, cel putin in mare? Ne intereseaza cat de cat detaliate si cu valori numerice, de preferat in LEI fara TVA. Acestea e al doilea cel mai important criteriu de eligibilitate, care determina daca puteti obtine finantare sau nu. Mai mult, daca ne furnizati o lista de cheltuieli detaliata, noi putem sa identificam si alte surse de finantare pentru dumneavoastra, poate chiar mai bune decat cele pe care le-ati gasit dumneavoastra.

Care este contributia proprie cu care sunteti dispus sa veniti in implementarea proiectului. Atentie insa, chiar si in proiectele in care contributia proprie este zero, tot este nevoie de bani pentru cheltuieli neeligibile, neprevazute sau eventual de acoperit TVA-ul. Asadar, de cati bani dispuneti ca sa implementati proiectul?

Cand doriti sa implementati proiectul? Peste o luna? Peste 6 luni? Peste 1 an?

– Ce numar de telefon aveti? De cele mai multe ori, discutia despre o finantare, cel putin preliminara, este una destul de complexa si interactiva, astfel incat, telefonul este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a lamuri aspectele initiale.

– Nu in cele din urma, ati citit informatiile existe pe site deja? Acesta e gandit sa ofere oamenilor interesati raspunsul la cele mai importante intrebari. Lucram din greu sa oferim pe el cele mai noi si importante informatii, iar lectura lui va ofera nu doar raspunsul la intrebarile pe care le aveti, dar si la intrebarile pe care inca nu stiati ca le aveti.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

×
Reguli privind comentariile

Noi cei de la planul-de-afaceri.ro lucram zilnic din greu sa asiguram vizitatorii site-ului ca au la dispozitie cele mai noi si corecte informatii. Site-ul este gandit sa ofere un acces facil la acestea, pentru ca dorim sa nu le pierdem timpul vizitatorilor. Reciproca e valabila insa, asa ca, inainte de a posta un comentariu, asigura-te de urmatoarele lucruri:

Raspunsul la intrebarea ta nu se afla deja pe site. Daca pui o intrebare la care s-a mai raspuns deja, cel mai probabil nu ti se va raspunde. Site-ul este unul usor de citit si intr-o ora probabil poti sa-l parcurgi pe tot. Consideram ca nu este o investitie de timp foarte mare, mai ales comparativ cu zecile, poate sutele de ore pe care noi le petrecem sa intretinem acest site.

Fii specific atunci cand pui intrebarile. Daca sunt prea generale, nu putem sa dam un raspuns exact.

Asigura-te ca ai postat la articolul corespunzator. De asemenea, daca pui o intrebare care nu are legatura cu articolul, nu ti se va raspunde.

– Daca vrei sa obtii finantare si ai nevoie de consultanta, cel mai rapid insa este sa ne suni direct folosind numerele de telefon de la contact.

Am introdus aceste reguli, de bun simt o mare parte din ele, pentru ca incercam sa mentinem acest site usor de parcurs si o sursa importanta de informatii (gratuite) pentru cei interesati de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri. Daca am aproba si raspunde la toate comentariile, nu doar ca ne-ar consuma o mare parte din timp, dar ar face si site-ul foarte greu de parcurs, mai ales pentru cei care sunt cu adevarat interesati si carora le-am pierde timpul cand vor parcurge acelasi intrebari puse de zeci de ori.

×