De ce sa ne alegi?

/De ce sa ne alegi?

Intrebarea „De ce să fac planul de afaceri cu CILV Consulting” este una foarte justificată, însă noi credem că putem să te convingem în rândurile care urmeaza prin beneficiile pe care ti le putem oferi odata ce ai devenit clientul nostru.

– În primul rând, o să îţi facem viaţa mai uşoară. Ghidul solicitantului şi Planul de afaceri poate sunt mult prea complexe şi dificile. Poate preferi ca în timpul dedicat înţelegerii unor elemente birocratice să faci ceva cu adevărat folositor viitoarei tale afaceri. Noi îţi prezentăm programul, avem grijă să-ţi scoatem în evidenţă toate lucrurile ce trebuie ştiute şi îţi vom răspunde la orice nelămurire pe care o ai.

– Realizăm împreună cu tine planul de afaceri şi toată documentaţia aferentă programului, îţi asigurăm încrierea online şi apoi, după aprobarea proiectului, te ajutăm şi în relaţiile cu banca (chiar dacă ai solicitat credit sau nu) dar şi cu autoritatea de implementare a programului de finantare pe toata perioada de implementare. Îţi spunem cum să faci tragi bani, de ce documente ai nevoie şi la ce trebuie să te aştepţi. Şi avem grijă mai apoi să-ţi amintim şi care sunt obligaţiile după finalizarea proiectului.

– O să ai un instrument foarte puternic necesar organizării afacerii tale. Un plan de afaceri nu trebuie făcut doar pentru accesarea unei finanţări. Acesta poate reprezenta un instrument foarte util în vederea conducerii propriei afaceri. El reprezintă baza realizării unei strategii de afaceri glisante, pe care o vei actualiza în continuu, pentru a şti incotro te indrepţi.

– Obţii un plan de afacere şi mai complex decât cel necesar obţinerii finanţării. Pentru că planul de afacere necesar obţinerii finanţării poate fi imbunătăţit, cu lucruri noi şi utile afacerii tale, noi avem grijă să ţi le scoatem in evidenţă. Şi să lucrăm împreună la el.

– Primeşti 3 cărţi folositoare oricărui intreprinzător. Sau ti le poti alege tu pe cele 3 preferate dintr-o lista de 15. Vei spune probabil că ce se invaţă în cărţi nu se regăseşte în viaţa reală şi îţi vom da dreptate. Însă nu-ţi oferim cărţi care să-ţi explice fiecare operaţiune zilnică din afacerea ta. Îţi dăruim 3 cărţi care-ţi vor schimba perspectiva asupra afacerii. Care îţi vor aduce modificări la modul în care priveşti mediul de afaceri în ansamblu, care îţi vor atrage atenţia asupra unor aspecte pe care poate nu le-ai dedectat încă şi care îţi vor da posibilitatea să aplici o serie de măsuri pe care nu le-ai gândit niciodată.

– Ai consultanţă gratuită la înfiinţarea firmei şi la implementarea proiectului. Îţi spunem cum să infiinţezi firma, cât durează, la ce să fii atent. De asemenea, obţinerea finanţării este doar primul pas în folosirea banilor. Implementarea proiectului este al doilea pas. Precum spunea, noi îţi vom zice cum să faci tragerile de bani, de ce documente ai nevoie, cum să eşalonezi tragerile.

– Beneficiezi de consultanţă managerială de specialitate pe o perioadă de un an. Ai nevoie de orice intrebare legată de managementul companiei pe care o conduci? În primul an te ajutăm să creşti în mod gratuit. Trebuie doar să ne contactezi şi noi îţi vom oferi soluţii concrete. Ai 8 ore oferite intr-un an, timp in care putem sa lucram împreuna pentru a-ți optimiza afacerea.

– Iti oferim acces premium pe portalul ConectamRomania.ro , acolo unde iti poti crea site-ul companiei tale si iti poti gasi foarte usor clienti si furnizori.

– De asemenea, gratie comisionului pe care il platesti ne ajuti sa sustinem cel mai util portal de antreprenoriat din Romania: SchimbamRomania.ro. Si vom avea grija si ca vizitatorii portalului sa știe acest lucru. Atat prin mentionarea ta in pagina dedicata oamenilor care fac posibilita existanta portalului, cat si printr-un interviu/articol avandu-te pe tine in postura unui intreprinzator in mediul de business din Romania.

– Gratie legaturile pe care le avem cu principalele entitati media, ai sanse sa participi la un inverviu la o televiziune importanta prin care sa-ti exprimi opinia asupra programelor de finantare pe care le-ai accesat.

– Dupa ce ai implementat proiectul nu te abandonam si iti oferim si un ghid de supravietuire dupa finantare, in care iti oferim cateva sfaturi importante despre cum sa-ti dezvolti afacerea in perioada post-implementare a unei finantari

Te anuntam de fiecare data cand apar evenimente de antreprenoriat importante sau cand se deschid cursurile EMPRETEC.

– Iti acordam o reducere de 50% la comisionul solicitat pentru realizarea unui plan de afaceri solicitat de ANAF pentru obtinerea statutului de platitor de TVA.

Te asistam la intocmirea documentatiei specifice de raportare. Toate programele de finantare au o perioada de monitorizare, iar in acest timp noi te ajutam sa realizezi documentatia necesara la raportare.

– De asemenea, iti vom promova afacerea prin intermediul conturilor noastre de retele de socializare.

Nu în ultimul rând, trebuie să spunem că avem o rată de succes foarte mare în obţinerea fondurile nerambursabile. Majoritatea firmele care au colaborat cu noi în vederea obţinerii finanţării pe programele SRL-D şi START au avut succes. Mărturie stau şi testimonialele acestora.

119 Comments

 1. […] Cum poți fii ajutat? Citește aici! […]

 2. […] De ce sa ne alegi? […]

 3. stan viorel ciprian 6 noiembrie 2017 at 21:27 - Reply

  buna ziua vreau sa stiu da-ca as primii acest ajutor prin acest program la deschiderea unui service auto am nevoie de un plan de afaceri bine stabilit deoarece banii necesari vreau sa-i obtin de la stat, printr-un proiect pentru tinerii debutanti. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez si costurile? Astept un raspuns. Va multumesc.

  • CILV Consulting 7 noiembrie 2017 at 9:04 - Reply

   Va rog sa ne contactati telefonic pentru a discuta mai pe larg.

  • CRIS 27 august 2019 at 14:39 - Reply

   TE ROG SA NE SPUI DACA AI REZOLVAT,MULTUMESC

 4. Marioara Lupu 3 noiembrie 2017 at 16:17 - Reply

  Buna ziua,as vrea sa deschid o mica făbricuță pt fabricarea conservelor din roșii,și alte legume ecologice,pot să mă incadrez in acestea de fonduri egilibile .Mulțumesc,o zi buna.

  • CILV Consulting 7 noiembrie 2017 at 9:01 - Reply

   Va rog sa ne contactati telefonic pentru a discuta mai pe larg.

 5. Lazar carmen 10 octombrie 2017 at 0:36 - Reply

  Nu am firma infiintata as dori sa apluc pt sun pt achizitionarea unui food truck dar si modernizarea spatiului propriu comercial de ce suma trebuie sa dispun si daxa am sanse de eligibilitate multumesc

  • CILV Consulting 12 octombrie 2017 at 6:13 - Reply

   Trebuie sa vedem conditiile de anul viitor

 6. Gabi 26 aprilie 2017 at 22:53 - Reply

  Dețin o plantație de mure pe o suprafața de 4500mp si as dori sa știu dacă se poate obține finanțare nerambursabila pentru achiziții de utilaje in vederea procesarii si auto pentru distributie?

  • CILV Consulting 27 aprilie 2017 at 22:19 - Reply

   La ce program? 🙂

 7. daniela mandache 16 februarie 2017 at 11:15 - Reply

  Buna ziua detin proprietate avantajoasa in zona rural doresc sa deschid o spalatorie auto

  • Silviu Draganescu 18 februarie 2017 at 15:48 - Reply

   Va rog sa ne contactati telefonic.

 8. popescu marian 10 februarie 2017 at 10:34 - Reply

  Buna ziua.Pt construirea unui parc de joaca pentru copii si pereceri lor se acorda finantare.Specific ca implica o constructie cu jocuri interioare.Va multumesc.

  • Silviu Draganescu 12 februarie 2017 at 21:58 - Reply

   Va rog sa ne contactati telefonic pentru mai multe detalii.

 9. Cherciu Constanta 23 ianuarie 2017 at 21:01 - Reply

  Buna seara, vreau sa stiu daca deja au fost facute mai multe cheltuieli pt infiintarea unei plantatii de catina, dar mai avem nevoie pt achizitia unor utilaje, se mai poate accesa acest proiect start up? Mai avem nevoie de 20.000 euro, iar disponibili doar 6000 euro. Am inteles ca toate cheltuielile se fac din banii proprii, apoi se deconteaza. Nu se mai pot deconta cheltuielile facute in nov 2016? Cu stima, Constanta Cherciu 0723.575.855

  • Silviu Draganescu 7 februarie 2017 at 8:13 - Reply

   Din pacate nu ne ocupam de agricultura.

 10. Anca Stan 27 octombrie 2016 at 15:54 - Reply

  Buna ziua.
  Ma intereseaza o colaborare in legatura cu realizarea documentatiei necesare in vederea acordarii ajutorului de minimis.
  Va multumesc.
  Anca Stan

  • Silviu Draganescu 31 octombrie 2016 at 7:13 - Reply

   Va rog sa ne contactati telefonic pentru a putea discuta mai pe larg.

 11. Ana Maria Ion 24 octombrie 2016 at 1:10 - Reply

  Buna ziua! Ma numesc Ana-Maria, as vrea sa deschid un salon de infrumusetare, considerand astfel ca ma incadrez in sectiunea „servicii”, in urma calcului am obtinut 60p. Nu detin un sptiu, intentionez sa inchiriez unul pe o perioada mai lunga pe care sa o achit de la inceput, de asemene afecerea necesita un stoc generos de materiale, cat si achizitionarea mobilierului. Credeti ca as avea sansa sa aplic?

  • Silviu Draganescu 25 octombrie 2016 at 8:43 - Reply

   Nu inteleg la ce program va referiti. Ati postat intrebarea la o pagina generala, nu specifica a unui program. Va rog sa ne contactati telefonic pentru mai multe detalii.

 12. Mihaela 20 octombrie 2016 at 14:57 - Reply

  Buna ziua,
  As dori sa stiu daca pot acesa aceste fonduri pentru un comert online articole de imbracaminte, incaltaminte noi si second hand. Va multumesc!

  • Silviu Draganescu 25 octombrie 2016 at 8:39 - Reply

   Pentru comert se poate obtine mai greu finantare.

 13. Gina 20 septembrie 2016 at 21:11 - Reply

  Buna ziua, eu si sotul meu avem un SRL care se ocupa cu distributia. Am putea obtine finantari pentru constructie/cumparare spatiu de depozitare? Dar pentru pubicitate pentru un magazin online? Puteti sa ne dati sugestii de dezvoltare?

  • Silviu Draganescu 25 septembrie 2016 at 10:45 - Reply

   Din pacate, comertul, desi este eligibil, are slabe sanse sa obtina finantare. Iar cheltuielile operationale gen promovare sunt si ele destul de rar eligibile. De asemenea, spatiul de depozitare va scuteste de o cheltuiala operationala gen chirie, si desi este eligibil in unele porgrame de finantare, sunt avantajate prin punctaj investitiile destinate maririi cifrei de afaceri.

 14. Lavinia 30 iunie 2016 at 15:49 - Reply

  Vă salut! Ma numesc Lavinia, am 34 de ani. Dacă aș înființa un SRL-D as avea șanse să obțin 10.000 E pentru înființarea unui loc de joacă pentru copii?? Cum as putea să încep, ce să fac?? Țin sa menționez că în orașul natal nu exista asa ceva și vad mame care se problematizeaza pe aceasta tema. Mulțumesc!

  • Silviu Draganescu 3 iulie 2016 at 19:13 - Reply

   Ne puteti contacta telefonic pentru a discuta mai pe larg.

 15. Petrisor Gabriel 16 iunie 2016 at 10:21 - Reply

  Buna ziua numele meu este Gabriel am 38 ani si as dori să-mi deschid un SRL-D pentu un Skid GPL as vrea sa stiu daca pot obține cei 10000 euro pentru acest proiect

  • Silviu Draganescu 21 iunie 2016 at 10:32 - Reply

   Da

 16. ibanisteanu eusebiu 26 mai 2016 at 22:01 - Reply

  Buna ziua ,Am 22 ani .am 7 ani de experienta in constructi ,Vreau sa-mi deschid o firma de constructi ..lucrez de 1 an pe cont propriu am oameni mei .as avea sanse sa primesc fonduri?..Pentru scule si un depozit

  • Silviu Draganescu 29 mai 2016 at 17:33 - Reply

   Va rog sa ne contactati telefonic pentru a ne oferi mai multe informatii. Cele furnizate sunt insuficiente pentru a va raspunde corect la intrebare.

 17. Alexandru 12 mai 2016 at 17:09 - Reply

  Buna ziua. Am infiintat o societate srl-d care ar urma sa administreze o afacere online. Am investit 3000 euro intr-o platforma si pentru finalizarea dezvoltarii as mai avea nevoie de vreo 5000 de euro. As putea primi finantare pentru aceasta? Domeniul de activitate este IT,respectiv administrarea portalurilor web.
  Multumesc.

  • Silviu Draganescu 14 mai 2016 at 14:28 - Reply

   In principiu activitatea e eligibila pentru SRLD.

 18. Grigorescu dan 10 mai 2016 at 22:55 - Reply

  Buna seara!!!pentru un minimarket de 90 mp facut dupa normele europene cu o investitie de 35 000€ bani proprii,m-as incadra undeva?tin sa precizez ca terenul este inchiriat pe un contract de 30 de ani si ca as dorii sa angajez proprietarul terenului plus sotie in cadrul firmei…astept un raspuns daca se poate…multumesc

  • Silviu Draganescu 11 mai 2016 at 13:59 - Reply

   Daca ati facut deja investitia, nu se mai poate face nimic.

   • Grigorescu Dan 12 mai 2016 at 13:10 - Reply

    Nu am facut inca investitia…doresc intai sa deschid firma apoi inchiriez terenul pe firma pe o perioada de 30 de ani si apoi fac investitia…va las numarul meu de telefon 0733949113

    • Grigorescu Dan 12 mai 2016 at 13:11 - Reply

     0732949113

 19. kisslola 5 mai 2016 at 10:30 - Reply

  Buna ziua .as dori sa va intreb daca as deschide o spalatorie auto pe propriul meu tere care are si doua boxe de garaj.as primi si eu ajutor si ce acte necesare mi-ar trebui??
  Va multumesc!!!.

  • Silviu Draganescu 8 mai 2016 at 19:26 - Reply

   Depinde de program. Va rog sa ne contactati telefonic pentru mai multe detalii.

 20. angel 26 aprilie 2016 at 11:31 - Reply

  Buna ziua ,
  Va rog sa imi comunicati daca se poate finanta prin programul Start achizitionarea de echipamente tehnologice pentru crearea unui laborator de cofetarie/patiserie in mediul urban (Buc.). Mentionez ca valoarea investitionala a proiectului depaseste 200.000 Ron si se doreste plafonul maxim admis al programului.
  Multumesc!

  • Silviu Draganescu 4 mai 2016 at 19:59 - Reply

   Da

 21. remus 14 martie 2016 at 23:45 - Reply

  Buna. Din experienta dvs, cam care este punctajul minim pentru a obtine finantarea celor 10000 € ? Am citit mai sus ca a fost 100 puncte. Sau nu am inteles eu bine. Cazul meu ar fi o rotiserie de pui. Va multumesc mult.

  • admin 16 martie 2016 at 10:32 - Reply

   La Programul START a fost de 100 de puncte, la SRLD s-a luat si cu 60. Atentie va rog la lectura, sa nu intelegeti lucruri gresite.

 22. alexandra 24 februarie 2016 at 14:02 - Reply

  As dori sa deschid un studio foto-video intr-o zona rurala si pentru acest lucru as dori sa aplic la pndr 2014-2020 submasura 6.2.
  Imi puteti spune va rog la ce cost se ridica un plan de afaceri pentru acest proiect si cam care ar fi probabilitatea de reusita?

  • admin 28 februarie 2016 at 18:52 - Reply

   Ne puteti contacta telefonic pentru mai multe detalii.

 23. viorel 11 februarie 2016 at 13:40 - Reply

  Doresc sa deschid un srl d daca ma puteti ajuta cu sfaturi acte doresc sa deschid un u sau mai multe magazine second sunt din jud arad este necesara o vîrstă anume sau nu . Multumesc.

  • admin 14 februarie 2016 at 20:55 - Reply

   Trebuie doar sa cititi site-ul, aveti in el toate informatiile pe care le solicitati. Plus altele pe care nu stiati ca vreti sa le aflati.

 24. Georgescu Georgiana 6 februarie 2016 at 22:04 - Reply

  Doresc să deschid un SRL-D, cu profil de activități medicale stomatologice.Doresc să obțin cei 10000 de euro, pentru achiziționarea de aparatură și echipamente specifice.Pot să obțin și fonduri prin programul „START”?
  În condițiile în care aș fi interesată ca dumneavoastră să vă ocupați de tot ce înseamnă elaborarea planului de afaceri și obținerea finanțării, care ar fi procentul pe care mi l-ați percepe și dacă este cheltuială eligibilă.Plata se face înainte de elaborarea proiectului sau după obținerea finanțării?.
  Aștept răspuns.

  • admin 7 februarie 2016 at 22:46 - Reply

   Va rog sa ne contactati telefonic pentru a putea discuta mai pe larg.

 25. florin 31 ianuarie 2016 at 21:16 - Reply

  buna seara ma numesc florin am varsta de 21 de ani si as dori sa infintez srl-d pentru cresterea vaci de lapte am 3 vaci de lapte si 12 pogoane de fan in arenda pe 10 ani am sanse sa eau cei 10.000 de euro ? va multumesc

  • admin 1 februarie 2016 at 8:05 - Reply

   Nu se poate folosi SRLDul pentru cresterea animalelor sau agricultura.

 26. Paliciuc dumitru 28 ianuarie 2016 at 18:04 - Reply

  Paliciuc D doresc amenajare locatie ptr creatie interpretare artistica ; atelier pictura icoane pe le mn: detin teren 4000 m2 cu alimentare energie electrica380v apa din retea ,17km de Sibiu directia Sebes parte duin investitie demarata alvem experienta si pregatire ‘ajutor sfaturi multumim.

  • admin 29 ianuarie 2016 at 8:55 - Reply

   Ne puteti contacta telefonic.

 27. preda claudia 9 ianuarie 2016 at 22:29 - Reply

  Buna seara,societatea mea indeplineste toate conditiile,domeniu de activitate este vulcanizare , am dori sa ne extindem, avem si terenul, avem un plan dar nu unul autorizat, credeti ca ne puteti ajuta???

  • admin 10 ianuarie 2016 at 21:26 - Reply

   Contactati-ne telefonic.

 28. Diana 9 ianuarie 2016 at 10:00 - Reply

  Buna ziua!
  Am doua intrebari, iar in urma raspunsurilorm pozitive, va voi contacta pentru obtinerea unei finantari.
  Ma intereseaza pentru care dintre cele doua idei pot obtine finantare prin programul START:

  1) Florarie (aici nu ma refer la butic cu flori, ci la o florarie cu specific decoratiuni si aranjamente, o florarie „de lux”)

  2) Studio fitness EMS Xbody, cu facilitati si pentru persoanele cu dizabilitati

  Astept feedback-ul dumneavoastra.
  O zi frumoasa!

  • admin 10 ianuarie 2016 at 21:22 - Reply

   Ambele sunt eligibile dar ambele nu ar fi obtinut 100 de puncte pe grila de anul trecut, acesta fiind punctajul minim cu care s-a obtinut finantare. Asteptam sa vedem conditiile de participare de anul aceasta pentru a putea determina daca aveti sanse anul acesta.

 29. Gabriel 5 ianuarie 2016 at 2:22 - Reply

  Salut . Se poate accesa printr-un program s-au altul , pentru deschiderea unei societăți vânzări auto ? Adica cumpăr automobile de la export si le vand aici ? Daca da care ar fi programul la care m-as încadra ? De preferat cu contributie din partea mea cat mai mica ! Multumesc .

  • admin 5 ianuarie 2016 at 8:35 - Reply

   Si pentru ce ati avea nevoie de bani? Ca bani pentru masini nu se dau.

 30. Raluca Ursu 12 decembrie 2015 at 0:32 - Reply

  Buna seara, cand vor incepe inscrierile pentru programele cu finantare de la stat, o sa anuntati dvs pe site? Multumesc

  • admin 13 decembrie 2015 at 11:24 - Reply

   Da.

 31. barani georgiana 10 decembrie 2015 at 21:31 - Reply

  buna ziua…se pot accesa fonduri nerambursabile pentru o mica afacere cu cai. pentru terapia copiilor cu deficiente. si cam ce suma as futea primi?

  • admin 13 decembrie 2015 at 11:22 - Reply

   Ce cod CAEN folositi?

 32. Bogdan 16 noiembrie 2015 at 11:15 - Reply

  Buna ziua,

  As dori sa stiu daca pot sa deschid un srl d pentru un bar cu jocuri de societate( board games)
  Se pot primi fonduri nerambursabile pentru asa ceva?

  Multumesc

  • admin 18 noiembrie 2015 at 8:34 - Reply

   Da

 33. badulescu gabriela 6 noiembrie 2015 at 11:10 - Reply

  Cum trebui sa procedez as vrea sa deschid o sectie de croitorie

  • admin 9 noiembrie 2015 at 6:22 - Reply

   Ne contactati telefonic.

 34. michile 13 octombrie 2015 at 20:39 - Reply

  buna ziua!as dori sa deschid un srl ,pentru achizitionarea unor utilaje pentru munca in santiere /exemplu un excavator mic la inceput .ce sanse reale as avea/
  MULTUMESC

  • admin 14 octombrie 2015 at 0:04 - Reply

   Discutia e mult prea complexa pentru a primi un raspuns intr-un comentariu.

 35. ciungu florin 7 octombrie 2015 at 8:59 - Reply

  As dori sa deschid un SRL mai degraba un fast food cu specific grecesc se poate accesa fonduri daca da ce sume si care sunt procedurile.Va multumesc

  • admin 8 octombrie 2015 at 7:45 - Reply

   Ne puteti contacta telefonic pentru mai multe detalii.

 36. Cretu 30 august 2015 at 16:21 - Reply

  Buna ziua. As vrea sa initiez o afacere in domeniul frumusetii. As vrea sa deschid un salon de frumusete in Bucuresti. Este posibil sa merg pe varianta SRL-D si sa obtin sustinere financiara?
  Multumesc!

  • admin 31 august 2015 at 11:45 - Reply

   Da

 37. Mario 20 august 2015 at 2:10 - Reply

  Buna Seara,
  As dori sa infiintez o stati peco mobila (gen container) am vb cu o firma, statia ma costa in jur de 50000 € plus carburantul si infiintarea firmei eu detin 30% din valoare statiei plus terenul diferenta de bani o voi da in rate pe o perioada de 24 de luni , as putea obtine si cei 10000 € de la stat ?

  • admin 20 august 2015 at 11:25 - Reply

   In principiu da.

 38. Catalina 3 august 2015 at 10:49 - Reply

  Buna ziua,

  Vreau sa infiintez o societate srl-d insa as vrea sa stiu daca se poate fara sa accesez acele fonduri, investitia sa fie proprie.

  Multumesc

  • admin 4 august 2015 at 22:10 - Reply

   Da

 39. Nicolai 2 august 2015 at 23:46 - Reply

  Bună seara!Pentru cetățenii Republicii Moldova cu cetățenie Ro care studiază unul la linență și altul la master în Ro este accesibil programul? Dacă da, putem avea pe deasupra și un asociat original din Ro și unul din MD cu cetățenie MD? Mulțumesc frumos.

  • admin 4 august 2015 at 22:01 - Reply

   Ce program?

 40. Mihai 15 iunie 2015 at 15:25 - Reply

  Buna ziua! As putea sa deschid un SRL-D pentru o croitorie in mediu rural ? Cum as putea obtine cei 25.000 euro prin programul Romania Start-up ? As dori cat mai multe detalii !Multumesc!

  • admin 16 iunie 2015 at 8:24 - Reply

   Apelati-ne la unul din numerele de pe site.

 41. alina 3 iunie 2015 at 13:54 - Reply

  Buna ziua.Se poate achizitiona teren pt construire atelier auto?Si va mai rog sa-mi spuneti daca am gandit matematic corect legat de plata tva.Pentru un proect de 21000euro(aprx 93000ron)din care 10000euro AFN tva platit statului 24%din totalul proiectului(aprx 22000ron)?Adica atunci cand tragi linie la sfarsit ajutorul acordat de stat este de 23000ron si nu 45000ron.pe principiul cu o mana ti se da si cu alta ti se ia…

  • admin 4 iunie 2015 at 11:48 - Reply

   Se poate. Nu ati facut corect calculul. Proiectul este de 20.000 de euro fara tva. La el se adauga tva-ul la toate cheltuielile care au tva.

 42. laurentiu 9 mai 2015 at 1:29 - Reply

  buna ziua ma numesc sava laurentiu … am deschis in anul 2013 o firma srl-d si nu am aplicat pentru fonduri de la stat. pot aplica acum. firma e in domeniul it&c si vreau pentru proiect sa cumpar servere. astept raspuns. multumesc

  • admin 9 mai 2015 at 8:53 - Reply

   Contactati-ne

 43. Razvan 30 aprilie 2015 at 9:13 - Reply

  Vreau sa infiintez un SRL-D pentru deschiderea unei pizzeri. Ideea e ca vreau sa obtin acea finantare de la stat de pana la 10 mii de euro, si un credit de la banca ( pentru ceilalti 50 la suta din valoarea proiectului ) Intrebarea mea este de cati bani as avea nevoie din buzunarul propriu? Adica, daca proiectul de ridica la 10 mii de euro ( 5 mii neramburasbili si 5 mii credit ) eu ce contributie financiara ar trebui sa am . Va multumesc!

  • admin 3 mai 2015 at 9:59 - Reply

   Undeva in jur de 3000 de euro. Poate si mai mult. Dar pentru doar 5.000 de euro nu prea merita bataia de cap cu programul.

 44. elena 18 aprilie 2015 at 21:31 - Reply

  buna seara am deschis un srl-d si vrem sa deschidem doua magazine unul alimentar unul de imbracaminte sunt eligibile pentru cei 10 mii de la stat din cate am inteles comertul merge mai greu multumesc

  • admin 20 aprilie 2015 at 8:20 - Reply

   Eligibile sunt. Daca au si sanse, ramane de vazut in momentul in care se va afisa grila finala.

 45. Alina 16 aprilie 2015 at 11:41 - Reply

  Buna ziua, vreau sa fac un magazin online, ma pot incrie in programu finantat de Stat? Cum pot deschid SRL-D daca nu am spatiu comercial? Care sunt costurile pentru un plan de afacere si infiintare srl-d prin firma dvs? Multumesc

  • admin 17 aprilie 2015 at 9:22 - Reply

   Nu ne ocupam de infiintare. Pentru obtinerea finantarii, contactati-ne telefonic.

 46. Stefan 3 martie 2015 at 12:39 - Reply

  Buna ziua! Se poate accesa atat proiectul pt SRL-d cat si cel pentru Start in acelasi timp? Adica sa primesti de la stat atat 10.000 euro cat si 94500 ron?

  • admin 4 martie 2015 at 8:14 - Reply

   Da

 47. costin 19 februarie 2015 at 1:08 - Reply

  Buna ziua, ma numesc Costin Gabriela am 24 de ani si vreau sa imi deschid un coafor cu acest program de finantare. Sunt din Galați si as dori o adresa sau un nr de tel. unde as putea sa apelez pt mai multe informații despre proiect. Si cand incep înscrierile?
  Va mulțumesc!

  • admin 19 februarie 2015 at 10:15 - Reply

   Le aveti la sectiunea de contact.

 48. popescu daniel 17 februarie 2015 at 20:08 - Reply

  buna ziua. doresc sa deschid un srl-d ce are ca obiect de activitate vanzarea de cafea in sistem vending.
  mai exact sa achizitionez aparate de cafea profesinale. Pentru acest lucru pot sa accesez cei 10000 euro?

  • admin 17 februarie 2015 at 23:07 - Reply

   Da

 49. horia paula bianca 12 februarie 2015 at 17:29 - Reply

  buna seara
  am facut actele pentru un srl-d,as vrea sa stiu daca pot primi ajutorul de 10000 daca vreau sa deschid un depozit engros cu produse de unica folosinta.?

  • admin 14 februarie 2015 at 10:39 - Reply

   Da

 50. Popescu Ion 9 februarie 2015 at 16:41 - Reply

  Buna ziua,

  Cetatenii UE si Republica Moldova pot avea acces la finantarile nerambursabile pentru SRL-D ? Multumesc

  • admin 9 februarie 2015 at 17:44 - Reply

   Da

 51. andrei mache 1 februarie 2015 at 17:19 - Reply

  buna ziua as vrea sa deschid o firma srl d pentru un studiou EMS Xbody se poate deschide in format srl d ? Ms

  • admin 1 februarie 2015 at 18:13 - Reply

   Da

 52. cristina 30 ianuarie 2015 at 14:36 - Reply

  cum pot face planul de afaceri

  • admin 31 ianuarie 2015 at 12:05 - Reply

   Ne contactati telefonic sau pe mail.

 53. marin 19 ianuarie 2015 at 1:28 - Reply

  Buna seara!
  As dori sa deschid si eu un srl-d pe domeniu macelarie .Daca imi fac srl-d ,banca cec poate sa imi dea cei 10.000eur ?Ca sa pot sa atest ca am cele 10.000eur sa pot sa obtin finantarea proiectului??
  Multumesc!!

  • admin 19 ianuarie 2015 at 8:11 - Reply

   In principiu da, dar trebuie sa mergeti la CEC sa discutati toate detaliile.

 54. Cristi 18 noiembrie 2014 at 22:08 - Reply

  Buna ziua,

  Vreau sa infiintez o firma de self storage,depozitare mobila si lucruri personale,ca si societate comerciala s-ar putea achizitiona containere maritime noi prin acest program?Astept raspunsul dumneavoastra

  va multumesc

  O zi buna

  • admin 18 noiembrie 2014 at 22:20 - Reply

   Prin care program?

 55. ionut 17 noiembrie 2014 at 23:20 - Reply

  Buna ziua.
  Vreau sa deschid un srl-d,cu mai multe domenii de activitate,printre care si transport in regim taxi.
  Pot obtine suma de 10000 euro de la stat,bineinteles contribuind si eu tot cu 10000 euro pe care sa-i folosesc pentru a achizitiona masini noi pentru regim taxi?
  Multumesc anticipat.

  • admin 18 noiembrie 2014 at 22:18 - Reply

   Da

 56. Stef 14 octombrie 2014 at 23:38 - Reply

  Buna ziua!Cum pot sa va contactez sa discutam despre o posibila colaborare.Vreau sa discutam despre ce doresc sa fac si care sunt conditiile si remuneratia ceruta de dumneavoastra pentru ajutor.
  Multumesc,
  Stefania

 57. cosmin nicolae 3 octombrie 2014 at 21:37 - Reply

  vreau sa stiu daca infiintez un SRL D IN DOMENIUL CONSTRUCTI INTERIOARE SI EXTERIOARE SI AM TOATE SCULELE SI SPATIUL PENTRU SEDIU SUNT CALCULATE CA VALUARE PENTRU ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE SAU NATIONALE DE 50% MULTUMESC

  • admin 5 octombrie 2014 at 0:53 - Reply

   Contributia in natura nu este luată în calcul.

 58. KRISZTINA 18 iulie 2014 at 15:42 - Reply

  Buna Ziua,

  Am o intrebare se poate infiinta SRL-D societate de transport de marfuri internationale,
  daca da, investitia poate fi achizitia de mijloace de transport pentru marfuri?

  • admin 20 iulie 2014 at 16:29 - Reply

   Se poate infiinta, dar nu puteti cumpara masini. Chiar daca s-ar fi putut, ele trebuiau sa fie noi.

 59. Andreea 6 iulie 2014 at 19:11 - Reply

  Buna ziua,

  Vreau sa deschid o agentie de turism si am nevoie de un plan de afaceri bine stabilit deoarece banii necesari vreau sa-i obtin de la stat, printr-un proiect pentru tinerii debutanti. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez si costurile? Astept un raspuns. Va multumesc.

  • admin 9 iulie 2014 at 22:41 - Reply

   Ne puteti contacta pe datele de pe pagina dedicata pentru a putea discuta mai pe larg.

Leave A Comment

Informatii necesare

Ce activitate faceti sau doriti sa intreprindeti? Daca se poate cat mai specific, eventual cu furnizarea unui cod CAEN (acesta din urma este in final elementul cheie care determina daca o activitate e eligibila sau nu).

Unde doriti sa implementati proiectul?

Pentru ce aveti nevoie de bani? Care sunt cheltuielile la care v-ati ganditi, cel putin in mare? Ne intereseaza cat de cat detaliate si cu valori numerice, de preferat in LEI fara TVA. Acestea e al doilea cel mai important criteriu de eligibilitate, care determina daca puteti obtine finantare sau nu. Mai mult, daca ne furnizati o lista de cheltuieli detaliata, noi putem sa identificam si alte surse de finantare pentru dumneavoastra, poate chiar mai bune decat cele pe care le-ati gasit dumneavoastra.

Care este contributia proprie cu care sunteti dispus sa veniti in implementarea proiectului. Atentie insa, chiar si in proiectele in care contributia proprie este zero, tot este nevoie de bani pentru cheltuieli neeligibile, neprevazute sau eventual de acoperit TVA-ul. Asadar, de cati bani dispuneti ca sa implementati proiectul?

Cand doriti sa implementati proiectul? Peste o luna? Peste 6 luni? Peste 1 an?

– Ce numar de telefon aveti? De cele mai multe ori, discutia despre o finantare, cel putin preliminara, este una destul de complexa si interactiva, astfel incat, telefonul este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a lamuri aspectele initiale.

– Nu in cele din urma, ati citit informatiile existe pe site deja? Acesta e gandit sa ofere oamenilor interesati raspunsul la cele mai importante intrebari. Lucram din greu sa oferim pe el cele mai noi si importante informatii, iar lectura lui va ofera nu doar raspunsul la intrebarile pe care le aveti, dar si la intrebarile pe care inca nu stiati ca le aveti.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

×
Reguli privind comentariile

Noi cei de la planul-de-afaceri.ro lucram zilnic din greu sa asiguram vizitatorii site-ului ca au la dispozitie cele mai noi si corecte informatii. Site-ul este gandit sa ofere un acces facil la acestea, pentru ca dorim sa nu le pierdem timpul vizitatorilor. Reciproca e valabila insa, asa ca, inainte de a posta un comentariu, asigura-te de urmatoarele lucruri:

Raspunsul la intrebarea ta nu se afla deja pe site. Daca pui o intrebare la care s-a mai raspuns deja, cel mai probabil nu ti se va raspunde. Site-ul este unul usor de citit si intr-o ora probabil poti sa-l parcurgi pe tot. Consideram ca nu este o investitie de timp foarte mare, mai ales comparativ cu zecile, poate sutele de ore pe care noi le petrecem sa intretinem acest site.

Fii specific atunci cand pui intrebarile. Daca sunt prea generale, nu putem sa dam un raspuns exact.

Asigura-te ca ai postat la articolul corespunzator. De asemenea, daca pui o intrebare care nu are legatura cu articolul, nu ti se va raspunde.

– Daca vrei sa obtii finantare si ai nevoie de consultanta, cel mai rapid insa este sa ne suni direct folosind numerele de telefon de la contact.

Am introdus aceste reguli, de bun simt o mare parte din ele, pentru ca incercam sa mentinem acest site usor de parcurs si o sursa importanta de informatii (gratuite) pentru cei interesati de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri. Daca am aproba si raspunde la toate comentariile, nu doar ca ne-ar consuma o mare parte din timp, dar ar face si site-ul foarte greu de parcurs, mai ales pentru cei care sunt cu adevarat interesati si carora le-am pierde timpul cand vor parcurge acelasi intrebari puse de zeci de ori.

×