Viziune Misiune

/Viziune Misiune

      Viziunea

Noi, cei de la CILV Consulting credem că secretul prosperităţii unei naţiuni stă în forţa dată de întreprinzători. De IMM-uri. De cei care au curaj să-şi deschidă propria afacere. Iar România are nevoie de acest lucru mai mult ca niciodată. De oameni tineri şi entuziaşti, pregatiti şi curajoşi. Pentru că într-o ţară în care oamenii sunt întreprinzători, nivelul de trai este unul ridicat, oamenii sunt mai fericiţi iar viitorul este plin de oportunităţi.

De asemenea, credem cu putere că lumea în care ne aflăm se schimbă tot mai mult. Economia mondială se schimbă tot mai mult. Şi se schimbă fundamental. Dacă până nu demult, cele mai puternice companii erau cele care dispuneau de cei mai mulţi bani sau de la cele mai importante active corporale, asistăm în prezent la o schimbare semnificativă. Companiile cele mai importante sunt cele care deţin acum cunoştinţe, sunt inovatoare, au un potenţial ridicat şi se reinventează în continuu.

O schimbare de o asemenea anvergură este prilejul perfect pentru apariţia unor noi companii. De aceea, considerăm că şi pentru România, trecerea de la economiza bazată pe bani şi active tangibile la una în care cunoştinţele, capacitatea de inovare şi creativitatea sunt  cele mai importante active ale unei companii, reprezintă o oportunitate extraordinară. Dacă înainte nu puteai să deschizi nicio companie fără să nu ai o sumă relativ mare de bani, azi poţi schimba lumea din faţa unui singur calculator.

      Misiunea

CILV Consulting a fost creată special pentru a încuraja dezvoltarea mediului antreprenorial din România şi pentru a-l pregăti cât mai bine în a face faţă schimbările de anvergură în modul în care afacerile se fac în secolul 21. Ne adresăm în special tinerilor întreprinzători, celor care vor să schimbe ceva în ţara care trăiesc, celor care sunt încrezători că vor reuşi, sunt încăpăţânaţi şi nu se lasă doborâţi uşor. Credem că împreună putem crea afaceri de succes,  cu beneficii atât pentru noi cât şi pentru toţi cei din jurul nostru.

În tot ceea ce facem avem un singur obiectiv: să ajutăm la creşterea segmentului antreprenorial din România. Iar acest lucru ne guvernează fiecare acţiune. De aceea, cu fiecare plan de afaceri făcut, incercăm să furnizăm cât mai multă plus valoare pentru fiecare client, să ne asigurăm că putem să-i creştem cât putem de mult şansele de succes. Îl incurajăm, îi dăm idei şi incercăm să-i scoatem in evidenţă fiecare calitate pe care o are şi care poate să-l ajute în atingerea visului său.

Leave A Comment

Informatii necesare

Ce activitate faceti sau doriti sa intreprindeti? Daca se poate cat mai specific, eventual cu furnizarea unui cod CAEN (acesta din urma este in final elementul cheie care determina daca o activitate e eligibila sau nu).

Unde doriti sa implementati proiectul?

Pentru ce aveti nevoie de bani? Care sunt cheltuielile la care v-ati ganditi, cel putin in mare? Ne intereseaza cat de cat detaliate si cu valori numerice, de preferat in LEI fara TVA. Acestea e al doilea cel mai important criteriu de eligibilitate, care determina daca puteti obtine finantare sau nu. Mai mult, daca ne furnizati o lista de cheltuieli detaliata, noi putem sa identificam si alte surse de finantare pentru dumneavoastra, poate chiar mai bune decat cele pe care le-ati gasit dumneavoastra.

Care este contributia proprie cu care sunteti dispus sa veniti in implementarea proiectului. Atentie insa, chiar si in proiectele in care contributia proprie este zero, tot este nevoie de bani pentru cheltuieli neeligibile, neprevazute sau eventual de acoperit TVA-ul. Asadar, de cati bani dispuneti ca sa implementati proiectul?

Cand doriti sa implementati proiectul? Peste o luna? Peste 6 luni? Peste 1 an?

– Ce numar de telefon aveti? De cele mai multe ori, discutia despre o finantare, cel putin preliminara, este una destul de complexa si interactiva, astfel incat, telefonul este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a lamuri aspectele initiale.

– Nu in cele din urma, ati citit informatiile existe pe site deja? Acesta e gandit sa ofere oamenilor interesati raspunsul la cele mai importante intrebari. Lucram din greu sa oferim pe el cele mai noi si importante informatii, iar lectura lui va ofera nu doar raspunsul la intrebarile pe care le aveti, dar si la intrebarile pe care inca nu stiati ca le aveti.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

×
Reguli privind comentariile

Noi cei de la planul-de-afaceri.ro lucram zilnic din greu sa asiguram vizitatorii site-ului ca au la dispozitie cele mai noi si corecte informatii. Site-ul este gandit sa ofere un acces facil la acestea, pentru ca dorim sa nu le pierdem timpul vizitatorilor. Reciproca e valabila insa, asa ca, inainte de a posta un comentariu, asigura-te de urmatoarele lucruri:

Raspunsul la intrebarea ta nu se afla deja pe site. Daca pui o intrebare la care s-a mai raspuns deja, cel mai probabil nu ti se va raspunde. Site-ul este unul usor de citit si intr-o ora probabil poti sa-l parcurgi pe tot. Consideram ca nu este o investitie de timp foarte mare, mai ales comparativ cu zecile, poate sutele de ore pe care noi le petrecem sa intretinem acest site.

Fii specific atunci cand pui intrebarile. Daca sunt prea generale, nu putem sa dam un raspuns exact.

Asigura-te ca ai postat la articolul corespunzator. De asemenea, daca pui o intrebare care nu are legatura cu articolul, nu ti se va raspunde.

– Daca vrei sa obtii finantare si ai nevoie de consultanta, cel mai rapid insa este sa ne suni direct folosind numerele de telefon de la contact.

Am introdus aceste reguli, de bun simt o mare parte din ele, pentru ca incercam sa mentinem acest site usor de parcurs si o sursa importanta de informatii (gratuite) pentru cei interesati de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri. Daca am aproba si raspunde la toate comentariile, nu doar ca ne-ar consuma o mare parte din timp, dar ar face si site-ul foarte greu de parcurs, mai ales pentru cei care sunt cu adevarat interesati si carora le-am pierde timpul cand vor parcurge acelasi intrebari puse de zeci de ori.

×