Despre noi

Viziune - Misiune - Valori - De ce noi - Testimoniale

/Despre noi

VIZIUNE – MISIUNE

Noi, cei de la CILV Consulting credem că secretul prosperităţii unei naţiuni stă în forţa dată de întreprinzători. De IMM-uri. De cei care au curaj să-şi deschidă propria afacere. Iar România are nevoie de acest lucru mai mult ca niciodată. De oameni tineri şi entuziaşti, pregatiti şi curajoşi. Pentru că intr-o ţară în care oamenii sunt întreprinzători, nivelul de trai este unul ridicat, oamenii sunt mai fericiţi iar viitorul este plin de oportunităţi…

CITESTE MAI MULT

VALORI

La fel ca in viaţă, şi intr-o afacere, existenţa unor valori care să te ghideze în acţiunile tale reprezintă o cerinţă necesară pentru succes. Valorile sunt foarte importante pentru noi, credem cu tărie in ele şi de aceea incercăm să le impărtăşim cu fiecare client al nostru. Nu în cele din urmă, valorile au fost cele care au dus în final şi la crearea numelui companiei…

CITESTE MAI MULT

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

Intrebarea „De ce să fac planul de afaceri cu CILV Consulting” este una foarte justificată, însă noi credem că putem să te convingem în rândurile care urmează.
În primul rând, o să îţi facem viaţa mai uşoară. Ghidul solicitantului şi Planul de afaceri poate sunt mult prea complexe şi dificile. Poate preferi ca în timpul dedicat înţelegerii unor elemente birocratice să faci ceva cu adevărat folositor viitoarei tale afaceri. Noi îţi prezentăm programul, avem grijă să-ţi scoatem in evidenţă toate lucrurile ce trebuie ştiute şi îţi vom răspunde la orice nelămurire pe care o ai…

CITESTE MAI MULT

TESTIMONIALE

„In calitate de director al companiei Soft Pepper Solutions am colaborat cu CILV Consulting la elaborarea planului de afaceri pentru accesarea fondurilor din cadrul Programului Pentru Stimularea Infiintarii si Dezvoltarii Microintreprinderilor de Catre Intreprinzatorii Tineri. Inca de la inceputul colaborarii reprezentantii CILV Consulting au dat dovada de un profesionalism care, din pacate, este din ce in ce mai rar intalnit in businessul din Romania. Acest profesionalism s-a concretizat in scurt timp intr-un plan de afaceri foarte bine structurat si organizat. OTIMMC a aprobat acest …”

Laurentiu Giurescu, Fondator si Director Soft Pepper Solutions

CITESTE MAI MULT

12 Comments

 1. LAURA STROIE 3 ianuarie 2019 at 13:53 - Reply

  OFERITI CONSULTANTA SI IN BRASOV?

  • CILV Consulting 4 ianuarie 2019 at 10:06 - Reply

   Da

 2. Bogdan 21 decembrie 2017 at 16:17 - Reply

  Buna ziua, oferiti consultanta si pentri programul Casa Verde?

  • CILV Consulting 2 ianuarie 2018 at 9:08 - Reply

   Nu

 3. Cristian 6 noiembrie 2017 at 15:06 - Reply

  Buna ziua, v- as ruga să-mi spuneti dacă se va mai redeschide programul operațional POR 2.2 și in 2018. In momentul acesta informațiile nu sunt chiar exacte, iar părerile sunt împărțite …, mulțumesc anticipat, o zi buna!

  • CILV Consulting 7 noiembrie 2017 at 9:02 - Reply

   Cel mai probabil nu, pentru ca bugetul a fost de foarte multe ori depasit.

 4. paula 15 mai 2017 at 19:03 - Reply

  buna ziua oferiti consultanta si la targu neamt?

  • CILV Consulting 16 mai 2017 at 8:34 - Reply

   Da

 5. Calugaru Cojanu 6 septembrie 2015 at 7:50 - Reply

  Felicitari pentru o treaba bine facuta!

 6. Augustin 16 iulie 2015 at 19:54 - Reply

  Felicitari ! La cat de bine ati construit site-ul si argumentele cu siguranta m-ati castigat ca si client !

 7. Mirela 17 iulie 2014 at 21:44 - Reply

  Va felicit!N-am gasit o alta pagina la fel de „rabdatoare” si prompta in ceea ce priveste intrebarile puse de oameni.

  • admin 18 iulie 2014 at 0:13 - Reply

   Va multumit pentru aprecieri.

Leave A Comment

Informatii necesare

Ce activitate faceti sau doriti sa intreprindeti? Daca se poate cat mai specific, eventual cu furnizarea unui cod CAEN (acesta din urma este in final elementul cheie care determina daca o activitate e eligibila sau nu).

Unde doriti sa implementati proiectul?

Pentru ce aveti nevoie de bani? Care sunt cheltuielile la care v-ati ganditi, cel putin in mare? Ne intereseaza cat de cat detaliate si cu valori numerice, de preferat in LEI fara TVA. Acestea e al doilea cel mai important criteriu de eligibilitate, care determina daca puteti obtine finantare sau nu. Mai mult, daca ne furnizati o lista de cheltuieli detaliata, noi putem sa identificam si alte surse de finantare pentru dumneavoastra, poate chiar mai bune decat cele pe care le-ati gasit dumneavoastra.

Care este contributia proprie cu care sunteti dispus sa veniti in implementarea proiectului. Atentie insa, chiar si in proiectele in care contributia proprie este zero, tot este nevoie de bani pentru cheltuieli neeligibile, neprevazute sau eventual de acoperit TVA-ul. Asadar, de cati bani dispuneti ca sa implementati proiectul?

Cand doriti sa implementati proiectul? Peste o luna? Peste 6 luni? Peste 1 an?

– Ce numar de telefon aveti? De cele mai multe ori, discutia despre o finantare, cel putin preliminara, este una destul de complexa si interactiva, astfel incat, telefonul este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a lamuri aspectele initiale.

– Nu in cele din urma, ati citit informatiile existe pe site deja? Acesta e gandit sa ofere oamenilor interesati raspunsul la cele mai importante intrebari. Lucram din greu sa oferim pe el cele mai noi si importante informatii, iar lectura lui va ofera nu doar raspunsul la intrebarile pe care le aveti, dar si la intrebarile pe care inca nu stiati ca le aveti.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

×
Reguli privind comentariile

Noi cei de la planul-de-afaceri.ro lucram zilnic din greu sa asiguram vizitatorii site-ului ca au la dispozitie cele mai noi si corecte informatii. Site-ul este gandit sa ofere un acces facil la acestea, pentru ca dorim sa nu le pierdem timpul vizitatorilor. Reciproca e valabila insa, asa ca, inainte de a posta un comentariu, asigura-te de urmatoarele lucruri:

Raspunsul la intrebarea ta nu se afla deja pe site. Daca pui o intrebare la care s-a mai raspuns deja, cel mai probabil nu ti se va raspunde. Site-ul este unul usor de citit si intr-o ora probabil poti sa-l parcurgi pe tot. Consideram ca nu este o investitie de timp foarte mare, mai ales comparativ cu zecile, poate sutele de ore pe care noi le petrecem sa intretinem acest site.

Fii specific atunci cand pui intrebarile. Daca sunt prea generale, nu putem sa dam un raspuns exact.

Asigura-te ca ai postat la articolul corespunzator. De asemenea, daca pui o intrebare care nu are legatura cu articolul, nu ti se va raspunde.

– Daca vrei sa obtii finantare si ai nevoie de consultanta, cel mai rapid insa este sa ne suni direct folosind numerele de telefon de la contact.

Am introdus aceste reguli, de bun simt o mare parte din ele, pentru ca incercam sa mentinem acest site usor de parcurs si o sursa importanta de informatii (gratuite) pentru cei interesati de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri. Daca am aproba si raspunde la toate comentariile, nu doar ca ne-ar consuma o mare parte din timp, dar ar face si site-ul foarte greu de parcurs, mai ales pentru cei care sunt cu adevarat interesati si carora le-am pierde timpul cand vor parcurge acelasi intrebari puse de zeci de ori.

×