10.000 de vizite in ultima luna pe www.planul-de-afaceri.ro

//10.000 de vizite in ultima luna pe www.planul-de-afaceri.ro

10.000 de vizite in ultima luna pe www.planul-de-afaceri.ro

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In ultima luna am reusit sa depasim un nou record si sa atragem pe www.planul-de-afaceri.ro 10360 de vizite, realizate de 7010 utilizatori distincti. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca peste 7000 de potentiali tineri intreprinzatori s-au informat asupra programelor de finantare disponibile prin intermediul Directiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri, programe prin intermediul carora se pot obtine finantari totale de peste 50.000 de euro.

Asa cum era de asteptat, cea mai vizitata sectiune a fost aceea destinata programului SRL-D, acolo unde, de la inceputul anului pana acum, Ghidul Solicitantului a fost downloadat de peste 1800 de ori, in timp ce modelul de plan de afaceri a ajuns la 2200 de posibili tineri intreprinzatori. Daca vom compara aceste firme cu numarul de SRL-D-uri inscrise in program anul acesta (aproximativ 1100) putem sa ne facem o idee despre impactul pe care l-am avut in ajutarea tinerilor din Romania sa se informeze asupra modalitatilor de a-si deschide propria companie. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure, avand in vedere scopul principal al acestui site, de informare si de popularizare al programelor de finantare nerambursabila disponibila pentru intreprinzatorii romani. De altfel, ne place sa credem ca am avut si noi un rol, cat de mic, in ritmul mult mai mare de inscriere in cadrul programului SRL-D de anul acesta comparativ cu anii precedenti.

Si Programul START a starnit interesul intreprinzatorilor romani, proiectul de ghid de procedura fiind si el downloadat de aproape 1000 de ori din momentul aparitiei pana acum. In orice moment ne asteptam ca Programul START sa fie anuntat in forma finala pentru anul acesta.

Incurajati insa de feedbackul foarte bun primit de la vizitatorii site-ului nostru, nu ne vom opri aici. Ramaneti alaturi de noi si in curand veti avea la dispozitie informatii complete despre ajutorul de minimis prin care puteti obtine finantari nerambursabile pentru IMM-uri de pana la 200.000 de euro, fara nicio contributie proprie. De asemenea, va asiguram ca in momentul in care vor exista primele informatii oficiale cu privire la programul destinat femeilor intreprinzator, anuntat de doamana Maria Grapini, prin care acestea pot obtine 10.000 de euro nerambursabili, le veti regasi pe site, intr-o sectiune dedicata, formulate asa cum v-am obisnuit, intr-un mod usor de inteles si de citit.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
By | iunie 11th, 2013|Blog - Planul de afaceri|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Informatii necesare

Ce activitate faceti sau doriti sa intreprindeti? Daca se poate cat mai specific, eventual cu furnizarea unui cod CAEN (acesta din urma este in final elementul cheie care determina daca o activitate e eligibila sau nu).

Unde doriti sa implementati proiectul?

Pentru ce aveti nevoie de bani? Care sunt cheltuielile la care v-ati ganditi, cel putin in mare? Ne intereseaza cat de cat detaliate si cu valori numerice, de preferat in LEI fara TVA. Acestea e al doilea cel mai important criteriu de eligibilitate, care determina daca puteti obtine finantare sau nu. Mai mult, daca ne furnizati o lista de cheltuieli detaliata, noi putem sa identificam si alte surse de finantare pentru dumneavoastra, poate chiar mai bune decat cele pe care le-ati gasit dumneavoastra.

Care este contributia proprie cu care sunteti dispus sa veniti in implementarea proiectului. Atentie insa, chiar si in proiectele in care contributia proprie este zero, tot este nevoie de bani pentru cheltuieli neeligibile, neprevazute sau eventual de acoperit TVA-ul. Asadar, de cati bani dispuneti ca sa implementati proiectul?

Cand doriti sa implementati proiectul? Peste o luna? Peste 6 luni? Peste 1 an?

– Ce numar de telefon aveti? De cele mai multe ori, discutia despre o finantare, cel putin preliminara, este una destul de complexa si interactiva, astfel incat, telefonul este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a lamuri aspectele initiale.

– Nu in cele din urma, ati citit informatiile existe pe site deja? Acesta e gandit sa ofere oamenilor interesati raspunsul la cele mai importante intrebari. Lucram din greu sa oferim pe el cele mai noi si importante informatii, iar lectura lui va ofera nu doar raspunsul la intrebarile pe care le aveti, dar si la intrebarile pe care inca nu stiati ca le aveti.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

×
Reguli privind comentariile

Noi cei de la planul-de-afaceri.ro lucram zilnic din greu sa asiguram vizitatorii site-ului ca au la dispozitie cele mai noi si corecte informatii. Site-ul este gandit sa ofere un acces facil la acestea, pentru ca dorim sa nu le pierdem timpul vizitatorilor. Reciproca e valabila insa, asa ca, inainte de a posta un comentariu, asigura-te de urmatoarele lucruri:

Raspunsul la intrebarea ta nu se afla deja pe site. Daca pui o intrebare la care s-a mai raspuns deja, cel mai probabil nu ti se va raspunde. Site-ul este unul usor de citit si intr-o ora probabil poti sa-l parcurgi pe tot. Consideram ca nu este o investitie de timp foarte mare, mai ales comparativ cu zecile, poate sutele de ore pe care noi le petrecem sa intretinem acest site.

Fii specific atunci cand pui intrebarile. Daca sunt prea generale, nu putem sa dam un raspuns exact.

Asigura-te ca ai postat la articolul corespunzator. De asemenea, daca pui o intrebare care nu are legatura cu articolul, nu ti se va raspunde.

– Daca vrei sa obtii finantare si ai nevoie de consultanta, cel mai rapid insa este sa ne suni direct folosind numerele de telefon de la contact.

Am introdus aceste reguli, de bun simt o mare parte din ele, pentru ca incercam sa mentinem acest site usor de parcurs si o sursa importanta de informatii (gratuite) pentru cei interesati de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri. Daca am aproba si raspunde la toate comentariile, nu doar ca ne-ar consuma o mare parte din timp, dar ar face si site-ul foarte greu de parcurs, mai ales pentru cei care sunt cu adevarat interesati si carora le-am pierde timpul cand vor parcurge acelasi intrebari puse de zeci de ori.

×