Anul 2013 în cifre pentru CILV Consulting

//Anul 2013 în cifre pentru CILV Consulting

Anul 2013 în cifre pentru CILV Consulting

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

La finalul unui an foarte încărcat, putem privi în urmă cu o reală satisfacţie. Pe lângă toate aspectele mai mult sau mai puţin subiective, articole, comentarii, feedback pozitiv şi mulţumiri care ne-au umplut sufletul de bucurie, mai amintim doar câteva cifre.

– Finanţări în valoare de 2.316.000 de euro obţinute pentru clientii noştri

49.575 de vizitatori diferiţi pe www.planul-de-afaceri.ro

6840 de download-uri pentru modelul de plan de afaceri aferent programului SRL-D

– 5064 de download-uri pentru modelul de act constituv necesar la înfiinţarea unei firme

– Şi în tot acest timp am discutat si asigurat consultanta pentru aproape 1200 de întreprinzători din întreaga ţară şi nu numai.

Iar toate acestea sunt impresionante in contextul în care, bugetul total al Direcţiei pentru Implementarea Programelor si Proiectelor pentru IMM-uri a asigurat o finanţare pentru un numar aproximativ de aproape 1500 de IMM-uri.

În anul care vine ne propunem să aducem şi mai multă valoare în mediul antreprenorial românesc, sa susţinem şi să promovăm şi mai intens antreprenoriatul şi să demarăm un important proiect în mediul online din România: www.schimbamromania.ro.

Cine este interesat să participe activ în cadrul acestuia, ne poate contacta pe emai sau telefonic.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
By | decembrie 31st, 2013|Blog - Planul de afaceri|2 Comments

About the Author:

2 Comments

 1. Alexandra Baila 24 iunie 2014 at 11:45 - Reply

  Buna ziua,

  Ma pregatesc sa deschid o firma de organizare de evenimente, mai exact pe parte de foto-video si decoratiuni. Ce ma sfatuti sa deschid SRL sau SRL-D? Deasemenea care este tariful pe care il practicati pentru priectul START. As avea nevoie de ajutor in acest sens pentru obtinerea fondurilor.

  Multumesc pentru raspuns,

  Alexandra Baila,
  regizor

  • admin 24 iunie 2014 at 22:49 - Reply

   Daca aveti posibilitatea, un SRL-D e mai avantajos. Pentru detalii legate de pret va rog sa ne contactati telefonic.

Leave A Comment

Informatii necesare

Ce activitate faceti sau doriti sa intreprindeti? Daca se poate cat mai specific, eventual cu furnizarea unui cod CAEN (acesta din urma este in final elementul cheie care determina daca o activitate e eligibila sau nu).

Unde doriti sa implementati proiectul?

Pentru ce aveti nevoie de bani? Care sunt cheltuielile la care v-ati ganditi, cel putin in mare? Ne intereseaza cat de cat detaliate si cu valori numerice, de preferat in LEI fara TVA. Acestea e al doilea cel mai important criteriu de eligibilitate, care determina daca puteti obtine finantare sau nu. Mai mult, daca ne furnizati o lista de cheltuieli detaliata, noi putem sa identificam si alte surse de finantare pentru dumneavoastra, poate chiar mai bune decat cele pe care le-ati gasit dumneavoastra.

Care este contributia proprie cu care sunteti dispus sa veniti in implementarea proiectului. Atentie insa, chiar si in proiectele in care contributia proprie este zero, tot este nevoie de bani pentru cheltuieli neeligibile, neprevazute sau eventual de acoperit TVA-ul. Asadar, de cati bani dispuneti ca sa implementati proiectul?

Cand doriti sa implementati proiectul? Peste o luna? Peste 6 luni? Peste 1 an?

– Ce numar de telefon aveti? De cele mai multe ori, discutia despre o finantare, cel putin preliminara, este una destul de complexa si interactiva, astfel incat, telefonul este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a lamuri aspectele initiale.

– Nu in cele din urma, ati citit informatiile existe pe site deja? Acesta e gandit sa ofere oamenilor interesati raspunsul la cele mai importante intrebari. Lucram din greu sa oferim pe el cele mai noi si importante informatii, iar lectura lui va ofera nu doar raspunsul la intrebarile pe care le aveti, dar si la intrebarile pe care inca nu stiati ca le aveti.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

×
Reguli privind comentariile

Noi cei de la planul-de-afaceri.ro lucram zilnic din greu sa asiguram vizitatorii site-ului ca au la dispozitie cele mai noi si corecte informatii. Site-ul este gandit sa ofere un acces facil la acestea, pentru ca dorim sa nu le pierdem timpul vizitatorilor. Reciproca e valabila insa, asa ca, inainte de a posta un comentariu, asigura-te de urmatoarele lucruri:

Raspunsul la intrebarea ta nu se afla deja pe site. Daca pui o intrebare la care s-a mai raspuns deja, cel mai probabil nu ti se va raspunde. Site-ul este unul usor de citit si intr-o ora probabil poti sa-l parcurgi pe tot. Consideram ca nu este o investitie de timp foarte mare, mai ales comparativ cu zecile, poate sutele de ore pe care noi le petrecem sa intretinem acest site.

Fii specific atunci cand pui intrebarile. Daca sunt prea generale, nu putem sa dam un raspuns exact.

Asigura-te ca ai postat la articolul corespunzator. De asemenea, daca pui o intrebare care nu are legatura cu articolul, nu ti se va raspunde.

– Daca vrei sa obtii finantare si ai nevoie de consultanta, cel mai rapid insa este sa ne suni direct folosind numerele de telefon de la contact.

Am introdus aceste reguli, de bun simt o mare parte din ele, pentru ca incercam sa mentinem acest site usor de parcurs si o sursa importanta de informatii (gratuite) pentru cei interesati de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri. Daca am aproba si raspunde la toate comentariile, nu doar ca ne-ar consuma o mare parte din timp, dar ar face si site-ul foarte greu de parcurs, mai ales pentru cei care sunt cu adevarat interesati si carora le-am pierde timpul cand vor parcurge acelasi intrebari puse de zeci de ori.

×