Certificarea unui lucru bine facut

//Certificarea unui lucru bine facut

Certificarea unui lucru bine facut

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cand ştii că eşti foarte bun în ceea ce faci? Atunci cand concurenţa te copiază. Precum se poate vedea si in imaginea de mai jos:

concurenta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iniţial, concurenţa în cauza s-a limitat la a copia integral textul dedicat Programului START. Nu eram însa singurul site copiat, mai aveau câteva alte articole copiate de la alţi colegi din industrie. Cand l-am sunat pe proprietarul site-ului care ne-a copiat articolul, aceasta nu a vrut sa recunoască nimic, susţinând că el are doar informaţii preluate de pe site-ul Ministerului Economiei. Deşi textul copiat mai avea inclusiv diacriticile specifice, în timp ce site-ul general al învinuitului nu folosea aşa ceva.

Acum a creat un micro-site al cărui design este foarte asemănător cu cel al site-ului nostru. Textul căsuţelor este copiat însă integral. Evident, fineţea execuţiei este una mai slabă, tipică pentru un copiator. Din păcate, mai ales pentru cei care ajung pe acel site, informaţiile oferite sunt si greşite. Se specifică de exemplu la Programul START ca înscrierea este continuă, deşi ea nu dureaza decât 15 zile. La Programul de minimis, descrierea clădirilor este una incompletă. Iar acestea sunt doar câteva exemple.

Faptul că suntem o sursa de inspiraţie pentru alţii, ne onorează. Cu toate acestea, ne face sa ne întrebăm, ce încredere pot avea oamenii care ajung pe acel site, care nu are pic de originalitate si mai mult, conţine şi numeroase greşeli? Ce calitate poate avea consultanţa oferită de cineva care copiază în loc sa creeze ceva original?

Noi am încercat cu fiecare client sa promovăm inovarea si creativitatea. Pentru că acestea duc la produse noi, la modalităţi de dezvoltare, la avantaj competitiv şi în final la plus valoare. Şi suntem convinşi că asta e cea mai buna modalitate prin care putem atinge succesul.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
By | iulie 26th, 2013|Blog - Planul de afaceri|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Bazar Gorj 31 august 2013 at 18:05 - Reply

    Interesant si instructiv articolul dumneavoastra! Este bine sa
    gasesti informatii originale si variate.

Leave A Comment

Informatii necesare

Ce activitate faceti sau doriti sa intreprindeti? Daca se poate cat mai specific, eventual cu furnizarea unui cod CAEN (acesta din urma este in final elementul cheie care determina daca o activitate e eligibila sau nu).

Unde doriti sa implementati proiectul?

Pentru ce aveti nevoie de bani? Care sunt cheltuielile la care v-ati ganditi, cel putin in mare? Ne intereseaza cat de cat detaliate si cu valori numerice, de preferat in LEI fara TVA. Acestea e al doilea cel mai important criteriu de eligibilitate, care determina daca puteti obtine finantare sau nu. Mai mult, daca ne furnizati o lista de cheltuieli detaliata, noi putem sa identificam si alte surse de finantare pentru dumneavoastra, poate chiar mai bune decat cele pe care le-ati gasit dumneavoastra.

Care este contributia proprie cu care sunteti dispus sa veniti in implementarea proiectului. Atentie insa, chiar si in proiectele in care contributia proprie este zero, tot este nevoie de bani pentru cheltuieli neeligibile, neprevazute sau eventual de acoperit TVA-ul. Asadar, de cati bani dispuneti ca sa implementati proiectul?

Cand doriti sa implementati proiectul? Peste o luna? Peste 6 luni? Peste 1 an?

– Ce numar de telefon aveti? De cele mai multe ori, discutia despre o finantare, cel putin preliminara, este una destul de complexa si interactiva, astfel incat, telefonul este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a lamuri aspectele initiale.

– Nu in cele din urma, ati citit informatiile existe pe site deja? Acesta e gandit sa ofere oamenilor interesati raspunsul la cele mai importante intrebari. Lucram din greu sa oferim pe el cele mai noi si importante informatii, iar lectura lui va ofera nu doar raspunsul la intrebarile pe care le aveti, dar si la intrebarile pe care inca nu stiati ca le aveti.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

×
Reguli privind comentariile

Noi cei de la planul-de-afaceri.ro lucram zilnic din greu sa asiguram vizitatorii site-ului ca au la dispozitie cele mai noi si corecte informatii. Site-ul este gandit sa ofere un acces facil la acestea, pentru ca dorim sa nu le pierdem timpul vizitatorilor. Reciproca e valabila insa, asa ca, inainte de a posta un comentariu, asigura-te de urmatoarele lucruri:

Raspunsul la intrebarea ta nu se afla deja pe site. Daca pui o intrebare la care s-a mai raspuns deja, cel mai probabil nu ti se va raspunde. Site-ul este unul usor de citit si intr-o ora probabil poti sa-l parcurgi pe tot. Consideram ca nu este o investitie de timp foarte mare, mai ales comparativ cu zecile, poate sutele de ore pe care noi le petrecem sa intretinem acest site.

Fii specific atunci cand pui intrebarile. Daca sunt prea generale, nu putem sa dam un raspuns exact.

Asigura-te ca ai postat la articolul corespunzator. De asemenea, daca pui o intrebare care nu are legatura cu articolul, nu ti se va raspunde.

– Daca vrei sa obtii finantare si ai nevoie de consultanta, cel mai rapid insa este sa ne suni direct folosind numerele de telefon de la contact.

Am introdus aceste reguli, de bun simt o mare parte din ele, pentru ca incercam sa mentinem acest site usor de parcurs si o sursa importanta de informatii (gratuite) pentru cei interesati de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri. Daca am aproba si raspunde la toate comentariile, nu doar ca ne-ar consuma o mare parte din timp, dar ar face si site-ul foarte greu de parcurs, mai ales pentru cei care sunt cu adevarat interesati si carora le-am pierde timpul cand vor parcurge acelasi intrebari puse de zeci de ori.

×