Se va lansa programul Femeia Manager

//Se va lansa programul Femeia Manager

Se va lansa programul Femeia Manager

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pe data de 19 iulie 2013 va fi activa pe site-ul Directiei pentru Implementarea Programelor si Proiectelor aplicatia de inscriere aferenta Programului national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.

Bugetul programului pentru anul 2013 este de 500.000 de lei, estimandu-se un numar de 12 beneficiari. Acestia pot fi microintreprinderi, PFA sau II care au cel mult 3 ani de la inregistrarea la Registrul Comertului si cel putin unul din asociati este femeie si are peste 50% din partile sociale ale companiei, ori este chiar reprezentatul PFA-ului/II-ului.

Se acorda un ajutor financiar nerambursabil de maximum 41.500 de lei pe fiecare beneficiar, reprezentand un maxim de 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile efectuate. Acesta pot consta in: echipamente, utilaje, instalatii, brevete, licente, mobilier, echipamente IT, sisteme audio-video, mijloace de transport marfa, realizarea unui site, promovarea online, consultanta pentru intocmirea documentatiei si cursuri de dezvoltare a abilitatilor antreprenoriale.

Inscrierea se va online, timp de 7 zile de la momentul deschiderii aplicatiei, iar evaluarea se face oe baza unui punctaj obtinut in urma raspunsului dat la cateva intrebari obiective. Baremul este disponibil la finalul modelului de plan de afaceri, ce poate fi regasit la finalul acestei pagini. La puntaje egale, va prevala numarul de locuri de munca nou create, activitatea pe care se acceseaza programul si numarul de inregistrare online. Acordarea ajutorului financiar nerambursabil se face sub forma de decontare, dupa realizarea investiilor declarate in planul de afaceri.

Mai multe detalii puteti regasi in procedura de implementare si in modelul de plan de afaceri atasate mai jos. Pentru o cotatie de pret in vederea realizarii planului de afaceri, nu ezitati sa ne contactati.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
By | iulie 15th, 2013|Blog - Planul de afaceri|4 Comments

About the Author:

4 Comments

 1. George 5 martie 2014 at 11:07 - Reply

  Cand se lanseaza acest program in 2014? In ce perioada se depun proiectele? Multumesc

  • admin 6 martie 2014 at 19:07 - Reply

   10.03.2014. 6 zile de inscriere.

 2. adela 24 ianuarie 2014 at 13:15 - Reply

  Buna ziua!
  O firma poate accesa finantare daca este infiintata in anul demararii programului?
  Mentionez ca sunt inregistrata la registrul comertului din 2009 cu un PFA.
  Va multumesc!

  • admin 26 ianuarie 2014 at 14:12 - Reply

   Da, se poate.

Leave A Comment

Informatii necesare

Ce activitate faceti sau doriti sa intreprindeti? Daca se poate cat mai specific, eventual cu furnizarea unui cod CAEN (acesta din urma este in final elementul cheie care determina daca o activitate e eligibila sau nu).

Unde doriti sa implementati proiectul?

Pentru ce aveti nevoie de bani? Care sunt cheltuielile la care v-ati ganditi, cel putin in mare? Ne intereseaza cat de cat detaliate si cu valori numerice, de preferat in LEI fara TVA. Acestea e al doilea cel mai important criteriu de eligibilitate, care determina daca puteti obtine finantare sau nu. Mai mult, daca ne furnizati o lista de cheltuieli detaliata, noi putem sa identificam si alte surse de finantare pentru dumneavoastra, poate chiar mai bune decat cele pe care le-ati gasit dumneavoastra.

Care este contributia proprie cu care sunteti dispus sa veniti in implementarea proiectului. Atentie insa, chiar si in proiectele in care contributia proprie este zero, tot este nevoie de bani pentru cheltuieli neeligibile, neprevazute sau eventual de acoperit TVA-ul. Asadar, de cati bani dispuneti ca sa implementati proiectul?

Cand doriti sa implementati proiectul? Peste o luna? Peste 6 luni? Peste 1 an?

– Ce numar de telefon aveti? De cele mai multe ori, discutia despre o finantare, cel putin preliminara, este una destul de complexa si interactiva, astfel incat, telefonul este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a lamuri aspectele initiale.

– Nu in cele din urma, ati citit informatiile existe pe site deja? Acesta e gandit sa ofere oamenilor interesati raspunsul la cele mai importante intrebari. Lucram din greu sa oferim pe el cele mai noi si importante informatii, iar lectura lui va ofera nu doar raspunsul la intrebarile pe care le aveti, dar si la intrebarile pe care inca nu stiati ca le aveti.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

×
Reguli privind comentariile

Noi cei de la planul-de-afaceri.ro lucram zilnic din greu sa asiguram vizitatorii site-ului ca au la dispozitie cele mai noi si corecte informatii. Site-ul este gandit sa ofere un acces facil la acestea, pentru ca dorim sa nu le pierdem timpul vizitatorilor. Reciproca e valabila insa, asa ca, inainte de a posta un comentariu, asigura-te de urmatoarele lucruri:

Raspunsul la intrebarea ta nu se afla deja pe site. Daca pui o intrebare la care s-a mai raspuns deja, cel mai probabil nu ti se va raspunde. Site-ul este unul usor de citit si intr-o ora probabil poti sa-l parcurgi pe tot. Consideram ca nu este o investitie de timp foarte mare, mai ales comparativ cu zecile, poate sutele de ore pe care noi le petrecem sa intretinem acest site.

Fii specific atunci cand pui intrebarile. Daca sunt prea generale, nu putem sa dam un raspuns exact.

Asigura-te ca ai postat la articolul corespunzator. De asemenea, daca pui o intrebare care nu are legatura cu articolul, nu ti se va raspunde.

– Daca vrei sa obtii finantare si ai nevoie de consultanta, cel mai rapid insa este sa ne suni direct folosind numerele de telefon de la contact.

Am introdus aceste reguli, de bun simt o mare parte din ele, pentru ca incercam sa mentinem acest site usor de parcurs si o sursa importanta de informatii (gratuite) pentru cei interesati de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri. Daca am aproba si raspunde la toate comentariile, nu doar ca ne-ar consuma o mare parte din timp, dar ar face si site-ul foarte greu de parcurs, mai ales pentru cei care sunt cu adevarat interesati si carora le-am pierde timpul cand vor parcurge acelasi intrebari puse de zeci de ori.

×