Ce ne dorim pentru clienții noștri?

//Ce ne dorim pentru clienții noștri?

Ce ne dorim pentru clienții noștri?

Atunci când dorești să obții o finanțare care să te ajute în mod real în afacerea ta, trebuie să ai în vedere mai multe aspecte care sunt interconectate între ele. Pe lângă identificarea clară a nevoii financiare și a elementelor diferențiatoare ale afacerii, este nevoie ca afacerea să fie gândită independent de obținerea finanțării, iar banii să fie cheltuiți ca și cum ar fi ai antreprenorului. Toate aceste elemente, alături de multe altele, le discutăm cu clienții noștri, într-un dialog permanent despre cum le putem fi noi de folos. În cele ce urmează, vom descrie cele mai importante lucruri pe care dorim să le realizăm pentru clienții noștri.

  • În primul rând, ne dorim ca orice client al nostru să-și poată pune pe picioare o afacere sustenabilă. Acest lucru înseamnă că legătura cu firma noastră va fi una de durată și nu se va rezuma în nici un caz doar la obținerea finanțării. În colaborarea noastră, punem accent pe gândirea strategică și pe termen lung, dar și pe flexibilitate și capacitatea de adaptare la schimbările care pot surveni pe parcurs. Dorim să oferim clienților noștri un tablou cât mai complet legat de ceea ce înseamnă dezvoltarea afacerii, îndemnându-i permanent să-și pună cele mai bune întrebări pentru a găsi cele mai potrivite soluții. Dacă vrei să afli mai multe despre modul în care un consultant îți poate maximiza șansele de a construi o afacere sustenabilă, citește articolul următor.
  • În al doilea rând, ne asigurăm ca toți clienții noștri să contribuie, într-un fel sau altul, la dezvoltarea mediului antreprenorial din România. Acest deziderat al firmei noastre poate fi atins doar cu ajutorul clienților care își doresc să aibă o afacere de succes și lucrează perment pentru acest obiectiv. În antreprenoriat, totul funcționează ca un sistem, în care dacă fiecare element caută să-și facă treabă cât mai eficient, întreg angrenajul va avea de câștigat. Prin performanțele pe care le are sau prin lecțiile pe care le-a învățat, un antreprenor poate contribui la dezvoltarea mediului de afaceri atât pe orizontală, cât și pe verticală, ajutând atât la diversificarea concurenței și a partenerilor, cât și la îmbunătățirea produselor și serviciilor propriilor furnizori sau clienți.
  • În al treilea rând, urmărim ca ai noștri clienți să poată oferi mai departe din experiența acumulată în cadrul programelor de finanțare. După cum spuneam, ne dorim ca orice antreprenor care lucrează cu noi să înțeleagă cum poate integra cât mai bine o finanțare în afacerea sa, astfel încât să-și poată duce la îndeplinire planul său fără a fi influențat de finanțarea propriu-zisă. În dorința de a fi de folos cât mai multor oameni, urmărim ca fiecare client al nostru să fie capabil să prezinte programul sau programele de finanțare de care a beneficiat, să ofere modele de bune practici și să-i susțină în mod real pe alți antreprenori care vor dori să urmeze un traseu similar. Dacă ești interesat de așteptările pe care le avem noi de la tine ca antreprenor, le poți urmări aici.

Așadar, antreprenoriatul presupune să ai provocări zi de zi, iar cel mai frumos lucru este că nu te plictisești niciodată. Iar atunci când ai un partener cu experiență care te întreabă mereu cu ce îți poate fi de folos, afacerea ta are șanse mari de succes și se îndeaptă într-o direcție cu rezultate durabile.

 

By | februarie 13th, 2018|Planul de afaceri|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Informatii necesare

Ce activitate faceti sau doriti sa intreprindeti? Daca se poate cat mai specific, eventual cu furnizarea unui cod CAEN (acesta din urma este in final elementul cheie care determina daca o activitate e eligibila sau nu).

Unde doriti sa implementati proiectul?

Pentru ce aveti nevoie de bani? Care sunt cheltuielile la care v-ati ganditi, cel putin in mare? Ne intereseaza cat de cat detaliate si cu valori numerice, de preferat in LEI fara TVA. Acestea e al doilea cel mai important criteriu de eligibilitate, care determina daca puteti obtine finantare sau nu. Mai mult, daca ne furnizati o lista de cheltuieli detaliata, noi putem sa identificam si alte surse de finantare pentru dumneavoastra, poate chiar mai bune decat cele pe care le-ati gasit dumneavoastra.

Care este contributia proprie cu care sunteti dispus sa veniti in implementarea proiectului. Atentie insa, chiar si in proiectele in care contributia proprie este zero, tot este nevoie de bani pentru cheltuieli neeligibile, neprevazute sau eventual de acoperit TVA-ul. Asadar, de cati bani dispuneti ca sa implementati proiectul?

Cand doriti sa implementati proiectul? Peste o luna? Peste 6 luni? Peste 1 an?

– Ce numar de telefon aveti? De cele mai multe ori, discutia despre o finantare, cel putin preliminara, este una destul de complexa si interactiva, astfel incat, telefonul este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a lamuri aspectele initiale.

– Nu in cele din urma, ati citit informatiile existe pe site deja? Acesta e gandit sa ofere oamenilor interesati raspunsul la cele mai importante intrebari. Lucram din greu sa oferim pe el cele mai noi si importante informatii, iar lectura lui va ofera nu doar raspunsul la intrebarile pe care le aveti, dar si la intrebarile pe care inca nu stiati ca le aveti.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

×
Reguli privind comentariile

Noi cei de la planul-de-afaceri.ro lucram zilnic din greu sa asiguram vizitatorii site-ului ca au la dispozitie cele mai noi si corecte informatii. Site-ul este gandit sa ofere un acces facil la acestea, pentru ca dorim sa nu le pierdem timpul vizitatorilor. Reciproca e valabila insa, asa ca, inainte de a posta un comentariu, asigura-te de urmatoarele lucruri:

Raspunsul la intrebarea ta nu se afla deja pe site. Daca pui o intrebare la care s-a mai raspuns deja, cel mai probabil nu ti se va raspunde. Site-ul este unul usor de citit si intr-o ora probabil poti sa-l parcurgi pe tot. Consideram ca nu este o investitie de timp foarte mare, mai ales comparativ cu zecile, poate sutele de ore pe care noi le petrecem sa intretinem acest site.

Fii specific atunci cand pui intrebarile. Daca sunt prea generale, nu putem sa dam un raspuns exact.

Asigura-te ca ai postat la articolul corespunzator. De asemenea, daca pui o intrebare care nu are legatura cu articolul, nu ti se va raspunde.

– Daca vrei sa obtii finantare si ai nevoie de consultanta, cel mai rapid insa este sa ne suni direct folosind numerele de telefon de la contact.

Am introdus aceste reguli, de bun simt o mare parte din ele, pentru ca incercam sa mentinem acest site usor de parcurs si o sursa importanta de informatii (gratuite) pentru cei interesati de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri. Daca am aproba si raspunde la toate comentariile, nu doar ca ne-ar consuma o mare parte din timp, dar ar face si site-ul foarte greu de parcurs, mai ales pentru cei care sunt cu adevarat interesati si carora le-am pierde timpul cand vor parcurge acelasi intrebari puse de zeci de ori.

×